Voegrenovatie voegwerken

Voegwerken / voegrenovatie

Voegen zijn niet alleen belangrijk om het zicht van uw gevel te bepalen. Naast het esthetische doel hebben ze namelijk ook belangrijke beschermende factoren. Voegwerken zorgen er in de eerste plaats voor dat er niet zomaar regenwater in de spouw kan terechtkomen.

Tevens zijn voegen waterdampdoorlatend, regenwater wat mogelijk is binnen gedrongen, kan zo goed verdampen van binnenuit.

Goed voegwerk verhoogt hierdoor voor een goede balans van lucht en vocht in uw gevel en worden vochtproblemen binnenshuis voorkomen. Goed voegwerk kan gemiddeld zo’n 30 tot 40 jaar meegaan.

Hoe harder gestraald, hoe matter het oppervlak wordt. Stralen vereist een grote vakkennis en heeft als voordeel dat het effect gecontroleerd kan worden naarmate de behandeling vordert.

Wij kunnen zowel uw betonnen gevels, als ook de afwerking beton voor u stralen, waarbij wij in goed overleg de juiste structuur naar voren zullen brengen die gewenst is.

Dagelijks ontvangen wij opdrachten van zowel particulieren, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

Opruimen!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de uitgevoerde werken, alles opgeruimt en netjes wordt achtergelaten. Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtingin en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.

Bekijk enkele resultaten van de door SFDN gereinigde gevels

Softstralen

Reinigen met warm water

Hydrofoberen

Chemisch reinigen