+31 115 23 11 22

Bel direct met ons

Gevels@schone-gevels.eu

Krijg snel antwoord via de mail

Gevelrenovatie

Door schone-gevels.eu

De gevel van uw pand geeft uitstraling aan het hele pand. Een verouderde en vervuild pand, wordt vaak door mensen gezien als een pand in slechte staat, wat echter niet het geval hoeft te zijn.

Schone Gevels heeft jaren lange ervaring in gevelrenovatie en voert dan ook op professionele wijze alle benodigde werkzaamheden uit, zoals:

  • Voeg herstel.
  • Herstellen van muren.
  • Renovatie van schoorsteen.

Waarom gevelrenovatie?

Verouderde gevels vertonen vaak wat onomkomelijke gebreken, zoals het voegwerk. Hierdoor kan er een flinke schade aan het metselwerk ontstaan.

Onderhoud aan gevels is een specialisatie, waarbij enige vakkennis zeer belangrijk zijn. De uitvoering van gevelrenovatie door Schone Gevels zorgt voor een hogere waarde van het pand.

Dagelijks ontvangen wij opdrachten van zowel particulieren, woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

Opruimen!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de Renovatie werken, alles opgeruimt en netjes wordt achtergelaten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtingin en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.

Waarom kiezen voor Schone Gevels?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Laat het weer schitteren met de expertise van Schone-Gevels.eu. Ontvang een vrijblijvende offerte of bespreek uw specifieke behoeften met ons team van professionals.

+31 115 23 11 22

Bel direct met ons

Gevels@schone-gevels.eu

Krijg snel antwoord via de mail