+31 115 23 11 22

Bel direct met ons

Gevels@schone-gevels.eu

Krijg snel antwoord via de mail

Gevel reinigen

Door schone-gevels.eu

Jaar in, jaar uit wordt uw gevel en voegen blootgesteld aan natuurelementen als zon, regen en wind, maar ook invloeden als autogassen etc.

Uw gevel zal daardoor niet alleen vervuilen, maar ook beschadigen oplopen, waardoor de gevel haar vochtwerende werking en uitstraling zal verliezen.

Schone-Gevels is uw specialist voor gevelreiniging, gevelrenovatie en voegen in Nederland en België. Wij zorgen ervoor dat de gevel van uw woning,appartement,Kantoor of winkel er weer verzorgt uit ziet. Met ons ervaren team, gaan we geen uitdaging uit de weg.

Gevelreiniging voor schonere gevels

Het uitvoeren van gevelreinigen kan op verschillende manieren en is afhankelijk van de soort vervuiling en ondergrond.

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Softstralen / Luchtgommen.
  • Chemischreiniging.
  • Hogedruk / warmwater.

Soorten vervuilingen:

  • Oppervlakte vervuiling / aanslag.
  • Mos / alg vorming.
  • Verf & Teer.
  • Graffiti.
  • Schilderklaar opleveren.

Naast het reiniging van uw gevel en daken, voeren wij ook reparaties en voegwerken uit. Zo kunnen wij voegen uitslijpen / tikken en alles geheel opnieuw voegen.

Meerdere mogelijkheden

Maar ook kunnen wij uw gevel behandelen / Hydrofoberen, tegen vuil en weersinvloeden, die ervoor zorgen dat uw gevel vervuild raakt.

Hydrofoberen of wel in de volksmond Impregneren ( vuil afwerend ) genoemd, zorgt voor vuil en water afstoot, maar heeft ook een isolerende werking, wat uw stookgedrag fors kan verminderen.

Schone-Gevels geeft op Hydrofoberen een certificaat af voor 10 jaar garantie.

Wenst u een vrijblijvende offerte, dan willen wij u vragen ons offerte formulier in te vullen.

Na het ontvangen van uw aanvraag, zullen wij u telefonisch benaderen voor een vrijblijvende bezichtiging, waar wij een passende offerte voor u zullen opstellen.

Wenst u een proef te laten uitvoeren voor zowel reiniging als Hydrofoberen, dan valt dit ook binnen de mogelijkheden van Schone-Gevels.

Zo kunt u het resultaat zien en beoordelen of het bij uw wensen past.

Opruimen!

Uiteraard zorgen wij van Schone Gevels ervoor dat na de uitgevoerde werken, alles opgeruimt en netjes wordt achtergelaten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtingin en offerte? aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via ons offerte formulier.

Waarom kiezen voor Schone Gevels?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Laat het weer schitteren met de expertise van Schone-Gevels.eu. Ontvang een vrijblijvende offerte of bespreek uw specifieke behoeften met ons team van professionals.

+31 115 23 11 22

Bel direct met ons

Gevels@schone-gevels.eu

Krijg snel antwoord via de mail